EN

Kurz přežití na každý den

Spižírna pro dobré i zlé časy

Amar Ibrahim


Jídlo rozhoduje – přežijte s plným žaludkem!
Co jíst, když jde do tuhého? Jak se připravit na hladové časy? A proč se některé potraviny kazí rychleji než jiné? Instruktor kurzů přežití Amar Ibrahim vás naučí, jak správně skladovat suroviny, vybrat ty nejvhodnější a udělat z nich jednoduchá i chutná jídla. Zjistíte, co si sbalit na cesty, inspirujete se osvědčenými triky předků a dozvíte se, které potraviny vám dodají nejvíce energie. Připravte se na výživnou dávku praktických tipů, postupů a fotografií!

Detailní informace

Ilustrátor Prokop Wilhelm
Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788074484704
Datum vydání 25.09.2025
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Co jíst, když jde o přežití?

Instruktoři kurzů přežití vás naučí, jak správně skladovat suroviny, vybrat z nich ty nevýživnější a připravit jednoduchá a chutná jídla i v obtížných podmínkách. Zjistíte, jaké potraviny vám dodají energii, když jde skutečně do tuhého, a můžete se inspirovat osvědčenými triky našich předků. Čeká vás výživná dávka praktických tipů, postupů a fotografií, díky kterým budete připraveni na všechno.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Amar Ibrahim

Amar Ibrahim

Narodil v roce 1967 v Domažlicích. Od roku 2006 se věnuje teorii a praxi přežití v extrémních podmínkách. Své zkušenosti předává široké veřejnosti i profesionálům z řad ozbrojených složek. Má atestaci jako zdravotník, absolvoval kurz CQB a kurz přežití v zahraničí. Podílel se na vývoji potravinových dávek pro armádu a civilní sektor. Pořádá kurzy Outdoor Survival i Urban Survival a o přežití také přednáší. V roce 2020 mu vyšla knižní prvotina Kurz přežití pro děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM